Anbefalinger

Udtalelser: Eliteterapeut uddannelsen, øvrige uddannelser og psykoterapi

Hvis du har feedback til dit forløb hos Tron Enger og Jette Hastrup i forbindelse med din uddannelse som Eliteterapeut er du meget velkommen til at skrive til os.

“Den bedste investering

Eliteterapeutuddannelsen er den bedste investering, jeg har gjort for mig selv. Den har givet mig bedre forståelse for mine og andres handlingsmønstre. Den har givet mig indsigt i hvorfor jeg reagerede, opførte og valgte som jeg gjorde.

Jeg har fået synliggjort de strategier jeg har brugt, og jeg er ikke længere tvunget til at følge faste handlingsrutiner, som fik mig til det, jeg var.

Dagligt benytter jeg META-EFT® og de øvrige processer bevidst og ubevidst for at tage bedre valg.

Jeg har lært, at ubehandlede følelser kan være årsag til mange af de valg, jeg har taget. Ved at gå ind i følelserne og accepteret dem, har det givet mig mulighed for at få kontrollen over mit eget liv.

Det jeg har lært, og anvendelserne af redskaberne, har givet mig mere energi, bedre søvn, et bedre helbred og mere i tilstedeværelse i dagliglivet, samt givet mig muligheden til at hjælpe andre.

Jeg har kunnet integrere det jeg har lært på uddannelsen til Eliteterapeut, det gælder såvel de kompetencer som Tron Enger har, og de erfaringer han beredvilligt har delt ud af. Jeg trænger dog på nuværende tidspunkt til endnu mere erfaring med klienter. Uddannelsen til Eliteterapeut har mine varmeste anbefalinger.

– Ben Kristian Hope

“Jeg fik ændret mit liv…

Trons uddannelse til Eliteterapeut har ændret mit liv. Opfølgningen i gruppen, har fået mig til at føle mig tryg, så jeg har kunnet dele min indsigter og udvikle mig yderligere som terapeut. Med sin visdom og erfaring guider han os til at integrere denne viden i det arbejde, vi gør med klienterne. Han ser hver enkelt og ved, hvilke spørgsmål vi skal stille os for at gå endnu dybere.

– Lisbeth Hauge

“En sand læremester…

Tron Enger er en behandler, der evner at nå i dybden med sine klienter. Han har meget stor undervisningskompetence i sine fag. Jeg ser på Tron Enger som en sand læremester for sine kursusdeltagere og klienter.

Mette Thurang

“..mine varmeste anbefalinger.

Tron Enger er en af bedste og mest erfarne terapeut / trænere jeg nogensinde har truffet. Han har haft tusindvis af vellykkede behandlinger over hele verden. Han har trænet folk fra hele verden til at blive professionelle og effektive terapeuter. Han skabte og udviklede Meta-EFT® som er baseret på EFT, men fra et højere perspektiv. Tron Enger har mine varmeste anbefalinger.

Sherif ElNazemy:

“..en af de bedste”

Tron Enger er en af de bedste trænere og terapeuter jeg nogensinde har mødt! Som terapeut er han en god formidler, fantastisk lytter, varm og pålidelig. Han er i stand til at skabe god kontakt med klienten. Tron får dig til at føle dig tryg og beskyttet. Trons terapi har en dyb positiv livsændrende effekt.

Som træner er Tron Enger ekstremt grundig, godt organiseret, engagerende og han har virkelig god leveringskvalitet. Trons træning er fuld af værdifuld information, den går dybt og inkluderer live demonstrationer, som bekræfter at teknikken fungerer. Hans træning har hjulpet mig til at vokse både som terapeut og også på personligt niveau.

– Kreet Rosin-Pindmaa

“Føler mig 100 % tryg”

Tron er en som giver alt for at hjælpe andre, han sætter sig godt ind i det han skal gøre, han har gode metoder som altid fungerer. Han har et utroligt fokus når han arbejder. Systematisk, tålmodig og målrettet. Føler mig 100 % tryg når jeg bliver behandlet.
Tak for all hjælpen du har givet mig!

– Marianne Nordsether

“de bedste terapeuter nogensinde”

Tron Enger er en vældig god træner, som perfekt og enkelt kan formidle indholdet til de studerende. Han vælger kun at certificere de bedste terapeuter nogensinde, og det genspejles tydelig i hans studenter. I mine øjne, er han både begavet og nærmest et geni. Han kan finde og behandle traumer på mindre end 15 minutter med en kærlig og omsorgsfuld holdning.
I tillæg er han en fantastisk støtte for sine trænere (som jeg er en af).

– Ryham Ahmed Abd Ellatif

“Hun er dygtig, autentisk, tillidsvækkende”

Tron.

Jeg har deltaget på et af Trons kurser og har sjældent mødt så klogt og indsigtsfuldt et menneske. Tron er en vanvittig dygtig terapeut, han ser og opfatter alle dimensioner af det menneske han arbejder med i en terapiseance. Han rummer alle på en smuk og naturlig måde.
Tron er en virkelig dygtig underviser og har min største beundring.

Jette.

Jeg har kendt Jette i snart 20 år, og har benyttet Jette som terapeut i lige så mange.
Jette er den dygtigste terapeut, der på forbilledlig vis formår at mixe alle hendes terapeutiske værktøjer, så vi får løst selv værste traumer. Jeg har fået mange indsigter igennem årene.
Jeg ved faktisk ikke hvor jeg ville være i dag, hvis jeg ikke havde fået hjælp af Jette…
Derudover er Jette en sublim kursusunderviser/foredragsholder. Hun er dygtig, autentisk, tillidsvækkende og hun formår med en tvist af humor at gøre ethvert kursus til noget helt specielt.

– Pia Knoor

“Min rygsæk er blevet lettere og livet meget lysere”

Efter at have besøgt adskillige behandlere, herunder psykologer igennem de seneste godt og vel 15 år har jeg hos Jette Hastrup ENDELIG oplevet et gennembrud.

Jeg er på rette vej. En vej som Jette så fint har været med til at tydeliggøre for mig. Jeg var ikke nået til hvor jeg er i dag uden hendes hjælp. Min rygsæk er blevet lettere og livet er blevet meget lysere.

Jeg er hende dybt taknemmelig og jeg kan kun give hende mine allervarmeste anbefalinger. Jette er super dygtig og har så mange værktøjer i sin værktøjskasse som hun flittigt gør brug af. Hun er en ener, som fra første møde indgyder til åbenhed. Jeg får lyst til at dele med hende, og hun møder mig med respekt og kærlighed. Jeg er dybt taknemmelighed.

– Christina Christensen

“Hendes appetit på viden er umættelig”

Såvel i arbejdsmæssig som i privat sammenhæng har jeg i tidens løb oplevet et hav af forskellige undervisere, men nok ingen der var så velforberedt som Jette er, når hun er ”på”. Hendes appetit på viden er umættelig, og hun elsker at dele sin viden med sine kursister. Altid med overskud, et glimt i øjet og plads til et godt grin. ”Humor er jo ikke noget dårligt dyr”

1000 TAK for fantastisk lærerig og hyggelig weekend med alle jer dejlige mennesker. Jeg har nydt alle dagene og jeg vil bare have meget, meget mere :-))

Det har været en kæmpe fornøjelse at deltage – du har givet mig så utroligt meget med hjem, som jeg har ekstremt meget lyst til, at arbejde videre med. Du er fantastisk inspirerende, og absolut en rollemodel for mig på mange områder. Jeg elsker dit drive og din energi – og jeg motiveres i den grad til, at grave endnu dybere i Enneagrammet.

TAK JETTE :-))))

– Kvinde, 56 år

“dejlig humoristisk undertone”

Tak for et super godt kursus, din grundige undervisning og dejlig humoristisk undertone.

Jeg blev beriget med rigtig mange oplysninger og en del er nok sivet lige igennem, og dem læser jeg mig til efterfølgende.

– Lilly Christensen

“et meget omsorgsfuldt og indsigtsfuldt menneske”

Jette får 5 flotte stjerne af mig..

“Jeg blev ramt af stress/angst/tinnitus.. for nogle år siden.. søgte i øst og vest, både i det etablerede og alternative system, i et forsøg på at forstå hvorfor min krop og psyke reagerede som den gjorde.

Jette har hjulpet mig med at forstår sammenhængen mellem min krop og mit sind..

Jette er et meget omsorgsfuldt og indsigtsfuldt menneske, og har rigtig mange forskellige værktøjer at trække på … så hver behandling er ikke ens men tilpasset der man har brug for.

Jeg har følt mig i trygge hænder lige fra første besøg.

– MSLN

“Det har ændret mit liv.”

Vores proces med Matrix Birth Reimprinting har været skelsættende for mig ganske enkelt. Det har vendt op og ned, og jeg oplever en helt anden positiv tilknytning til min datter, samt ift. mit eget mor/datter forhold og tabet af min mor. En forbundethed som hjalp mig over sorgen, og som jeg ikke gennemlevede i sorggruppen på almindeligvis. Det har ændret mit liv.

– J. Berg.

“det lykkedes mig at bringe mig selv i balance”

De redskaber du har givet mig og de processer vi var igennem har hjulpet mig meget.

Det vigtige for mig var at få nogle redskaber hvormed jeg kan hjælpe mig selv følelsesmæssigt samt at gøre den måde jeg ser på mig selv bedre – og det er lykkedes.

Det går godt. Jeg bruger redskaberne fra terapien ofte, og måler mit humør på barometeret, hele tiden. Jeg laver nye vaner med gode og opbyggende tanker og mærker at det går langsomt – men i den rigtige retning. Jeg er f. eks. helt ude over hårproblematikken. Jalousien mærker jeg ikke meget til, men de gange der har været noget, er det lykkedes mig at bringe mig selv i balance ved hjælp af redskaberne du har lært mig. Og det er jo det, der er hele styrken. Det giver ro i livet, at man ved at man kan hjælpe sig selv op af hullerne.

Jeg har ændret helt på mit atalier og endevender min kreativitet og inspiration. Noget nyt er på vej.

Lad mig altid vide når du kommer til Aarhus, jeg vil meget gerne holde forbindelsen.

Din terapi er uovertruffen.

– M. Søndergaard.