Om Eliteterapeut uddannelsen

Viden , visdom og videreudvikling.

Terapeutisk arbejde med krop, psyke, ånd, hjerne og hjerte.

Hvis du bare vidste hvad vi ved, så…

Uddannelse – Eliteterapeut

En integreret efteruddannelse for dig, der ønsker en etårig uddannelse inden for terapi.

Du får:

 • Kundskabsudvikling
 • Kundskabsforvaltning
 • Kundskabsformidling.

Uddannelsen er sammensat til dig, der brænder for at blive løftet fagligt, personligt og professionelt.

Klientkontakt

Du får videreudviklet dine relationskompetencer, og bliver dermed i stand til at opfange endnu flere signaler fra klienten, så denne føler sig mødt og tryg. Så kan der ske mirakler og store forløsninger for klienten.

META-EFT®

META betyder niveauet over eller udover. EFT er en forkortelse for ’Emotional Freedom Techniques’ – også kaldet tapping. Så ordet betyder: Niveauet over EFT.

Eliteterapeuter går udover EFT. De inkluderer det hele menneske i alle behandlinger. En helstøbt bearbejdning af klienternes udfordringer og en øget chance for succesfulde behandlinger. Du lærer alt om tapping – fra det grundlæggende til det mest avancerede, hvor vi forlader den fysiske tapping på klienten.

Vi inkluderer: omgivelserne, adfærd, evner, overbevisninger, ubevidste strategier, identitet, det mentale, det fysiske, det sociale, det følelsesmæssige og det spirituelle.

Spirituelle processer

Du lærer unikke spirituelle processer, opnår følelsen af at være forenet med andre mennesker, naturen og universet. Du får oplevelsen af at være inkluderet og aldrig alene.

Bio-Sundhed®

På Modul C får du en grunduddannelse på 5 dage. Her gennemgår vi, hvordan fysiske og psykiske ubehag og sygdomme kan forstås i et META-EFT® perspektiv. Det kalder vi for Bio-Sundhed®. Inden for Bio-Sundhed® har vi den tanke, at mange helbredsmæssige problemer skyldes uforløste traumer, der kun er blevet delvist eller slet ikke forløst. Vi lærer dig tre ting: At lave en analyse, udarbejde en plan og forløse traumet med og uden anvendelse af InnerTrac™.

Traumer

På en let og elegant måde lærer du at bearbejde, forløse og neutralisere alle former for traumer. Og vigtigt – naturligvis, uden at retraumatisere klienten. Du lærer at finde de traumer, som klienten er påvirket af.

Du lærer at hjælpe klienten med at forløse traumer, der ikke tilhører klienten selv, eller som ligger gemt mange generationer tilbage.

Traumetråde betyder, at traumer kan ’kæde sig sammen’. Chokerende, og nogen gange lignende oplevelser, som klienten har haft, kan danne traumetråde, som du lærer at finde, bearbejde og opløse.

Hologrammiske processer 

Du får viden om, hvordan du kan arbejde med regression og forløsning af fortidens traumer. Det kalder vi ”Hologrammiske processer.”

Det er elegante effektive processer til traumebearbejdelse – også de gigantiske.

Risikoen for retraumatisering er minimal, fordi vi sikrer, at du lærer teknikken korrekt.  Du forløser traumer og oplevelser, hvor andre personer også har været involveret.

Processen er yderst velegnet til klienter, der har udfordringer med at komme i kontakt med kroppen. De kan også have så forfærdelige traumer, at deres følelsesmæssige forsvar ift. traumet er massivt. De ”nægter” at gøre forsøget. Vi lærer dig hvordan du, trods modstand, blidt kan hjælpe klienterne af med traumerne.

InnerTrac™

InnerTrac™ er et eksklusivt terapeutisk hjælpeværktøj. Den hjælper både dig og din klient med at målrette arbejdet yderligere. Den viser om du arbejder med det rette problem, om traumet er færdigbearbejdet, forløst, eller du evt. har ødelagt effekten, ved at guide klienten for langt i processen.

InnerTrac™ indikerer om traumet er klientens eget, en andens, adopteret, kulturelt mv. InnerTrac™  viser også om klienten mærker sine følelser eller undertrykker dem.

Webinarer
Der afholdes 10 webinarer, over et år. Formålet er, fortsat at sikre dig et optimalt udbytte af uddannelsen til Eliteterapeut, såvel fagligt, professionelt, menneskeligt, psykisk og socialt. Vi hjælper dig og gør alt for, at du kan komme blandt eliten af terapeuter. 

Gennem hele uddannelsen lægger vi vægt på at arbejde med krop, psyke, ånd, hjerne, hjerte og kontakten med omgivelserne. Vi har store forventninger til dig og din udvikling. Vi deler alt, hvad vi kan og ved. Hvis du bare vidste, hvad vi ved, så…

Uddannelsen indeholder

 • Fire moduler med i alt 20 dages intens undervisning.
 • Undervisning i META-EFT®, traumeterapi, fysiske- og psykiske lidelser i META-perspektiv, InnerTrac og spirituelle processer.
 • 10 webinarer via Zoom – 2 timer pr. gang.
 • Samlet antal undervisningssessioner: 206.
 • Praktiske færdigheder.
 • Stærkt øgede terapeutiske kompetencer i dit arbejde som behandler.
 • En forståelsesramme som giver overblik og strukturerer dine behandlingsforløb.
 • Et helt års faglig og personlig udvikling.
 • Et spændende netværk, der kan skabe venskaber for resten livet.

Indholdet af uddannelsen er specificeret under Modul A-D.

Du finder vores handelsbetingelser her

 

Målgruppe

Du bør have erfaring i at behandle klienter.
Du er psykoterapeut, psykolog, psykiater, læge, coach, alternativ behandler el.lign.
Du har en psykologisk/pædagogisk tilgang til mennesker, eller måske har du en uddannelse i livets barske realiteter.
Du ved, at du har talent for menneskelig kontakt. Er du i tvivl, om du kan optages, så kontakt os meget gerne.

Intro

Undervisere

Tron Enger

Underviser og grundlægger af Eliteterapeut uddannelsen.
Erfaringer med klienter siden 1983. Hjulpet mere end 6.000 klienter over hele verden. Omfattende kompetencer i alt, hvad der undervises i på uddannelsen.
Tron underviser på letforståeligt norsk og forstår alt dansk. 

Gå til CV

Jette Hastrup

Underviser på Eliteterapeut uddannelsen.
Undervist i mange år. Hjulpet over 3.000 klienter gennem 23 år. Uddanner mig kontinuerligt. Jeg beskæftiger mig med det beste jeg ved: at lærer andre noget nyt og psykoterapi. Underviser på dansk. 

Gå til CV