Ansøgningsskema

Målgruppe

  • Alle der ønsker en overbygning til deres uddannelse som psykoterapeut, alternativ behandler, psykolog, læge, coach, mentor mv.
  • Alternativt har du en uddannelse i livets barske realiteter, og er en fremragende menneskekender, som drømmer om at blive terapeut.

En vis modenhed, gå på mod, selvindsigt, personlig integritet og livserfaring er nødvendig for at kunne være Eliteterapeut. Du kan etablere en god kontakt til andre mennesker. Du reflekterer over såvel din egen og andre menneskers livssituationer på godt og ondt.
For at du kan udvikle dig og blive Eliteterapeut, har vi nogle krav til dig:

  1. Du er nysgerrig, undrende, motiveret og flittig. Du ønsker intenst at være blandt eliten af terapeuter.
  2. Du brænder for at få teoretisk viden og forståelse og blive løftet til eliteniveau.
  3. Du afsætter den nødvendige tid til øveklienter, cases og webinarer.
  4. Du deltager i demonstrationer og øvegrupper både som klient og terapeut. Du træner metoderne på dig selv.
  5. Du ønsker at kunne skabe, bevare og udvikle en excellent kommunikation mellem dig og klienten. Vær der 100% for klienten,  og der sker mirakler!
  6. Du har øveklienter og har som mål fremadrettet, selv at have (endnu flere) klienter.
  7. Du ser selvevaluering og selvindsigt som en kontinuerlig del af din udviklingsproces, og du bidrager gerne med din viden og erfaring.

Når vi, med glæde har modtaget din ansøgning, kontakter vi dig for en dialog om den, og du får mulighed for at stille afklarende spørgsmål mv. inden du optages på uddannelsen, der har et begrænset antal pladser.

Ansøgningsskema

Udfyld venligst kun skemaet, hvis du ønsker at blive optaget på uddannelsen til Eliteterapeut. Har du spørgsmål, bedes du benytte Kontakt .

Vær venligst opmærksom på, at henvendelser og besvarelser af disse ikke er krypteret. Mener du, at dine oplysninger indeholder informationer, du gerne vil beskytte, så kontakt os venligst pr. telefon eller personligt.
Har du spørgsmål så kontakt os endelig.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.